Moottorikelkkojen korjaukset Kittilän Sirkassa

LeviMotor Oy tekee kaiken merkkisten moottorikelkkojen korjaukset ja huollot Sirkassa ja koko Kittilän alueella ammattitaitoisesi ja nopeasti. 


Palvelumme kattavat moottorikelkkojen huollot, moottorikelkkojen korjaukset, vakuutuskorjaukset, erikoistyöt ja ohjelmoinnit. Teemme myös pienkoneiden huollot ja korjaukset sekä erilaiset puu- ja metallityöt kokenein ottein.

Ota yhteyttä

Miksi LeviMotor on monen kelkkailijan valinta

Tarjoamme palvelua, joka saa monet moottorikelkkailijat palaamaan luoksemme yhä uudestaan:


1. Nopea reagointi

Reagoimme asiakkaidemme tarpeisiin aina mahdollisimman pian, oli kyse sitten moottorikelkan huollosta, korjauksesta, varaosan hankinnasta tai jostakin muusta mieltä askarruttavasta asiasta. Huolto- ja korjauspalvelumme palvelee tarvittaessa kelloon katsomatta, myös iltaisin ja viikonloppuisin.


2. Luotettava palvelu

Olemme luotettava kumppani, joka suorittaa huollot ja korjaukset vahvalla ammattitaidolla. Työn jälkemme on aina korkealaatuista. Käytämme vain kestäviä merkkivaraosia, joita tilaamme tarvittaessa varaosatoimittajilta. Pidämme asiakkaan kanssa sovitusta aikataulusta kiinni.


3. Moottorikelkkojen nouto

Asiakaslähtöinen palvelu on yrityksemme toiminnan kulmakiviä. Meille se tarkoittaa sitä, että tarvittaessa tuomme palvelumme asiakkaan luokse. Kun moottorikelkka on hyytynyt metsään, noudamme sen ja tarvittaessa myös moottorikelkan kuljettajan pois. Moottorikelkkojen nouto on meille normaalia palvelua.

Huolto- ja korjauspalvelut ammattitaidolla

Yrityksellämme on omakohtaista kokemusta moottorikelkkailuharrastuksen ja -kilpailun parista useiden vuosien ajalta. Teemme kaiken merkkisten moottorikelkkojen huollot, korjaukset, erikoistyöt ja ohjelmoinnit kokemuksen kartuttamalla ammattitaidolla, nopeasti ja asiakaspalvelulähtöisesti. 


Huollot voivat olla sekä suppeampia perushuoltoja että laajempia kausihuoltoja. Myös kokonaiset moottoriremontit kuuluvat palveluvalikoimaamme. Asiakaskuntaamme kuuluu sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä.

Palvelumme

  • Huollot

  • Korjaukset

  • Erikoistyöt

  • Ohjelmoinnit ja vikakoodinluvut

Erikoispalvelumme

Erikoistyömme sisältävät iskarityöt ja kampiakselityöt. Hoidamme myös iskareiden säädöt ja shimmitykset. Kampiakselityöt pitävät sisällään muun muassa laakereiden vaihdot, suoristukset ja tarkistukset. Myös variaattori- ja kytkinsäädöt kuuluvat palveluihimme. 


Toimitamme asiakkaille alkuperäisosia ja merkkivaraosia. Meiltä saat myös esimerkiksi vaihtosylinterit ja kampiakselit omia moottorikelkkaremonttejasi varten!

Erikoistyöt

  • Iskarityöt

  • Kampiakselityöt

  • Variaattori- ja kytkinsäädöt

Iskaritöiden hinnat alkaen 35 euroa. Hinta riippuu siitä, onko iskunvaimentimessa lisäsäiliötä.

Moottorikelkan nouto metsästä

Moottorikelkka saattaa joskus rikkoutua kesken metsätaipaleen. Palveluihimme kuuluu yhden tai useamman moottorikelkan haku metsästä moottorikelkan korjaukseen Sirkkaan. 


Tarjoamme palvelua sekä moottorikelkkasafareita järjestäville yrityksille että muille yrityksille, kuin myös pulaan joutuneille yksityishenkilöille. Vastaamme yhteydenottoosi mitä pikimmiten kellonaikana katsomatta. Älä epäröi kääntyä puoleemme.

Ota yhteyttä ja pyydä apua

Yhteystiedot

 LeviMotor Oy

    Varastotie 6
    99130 Sirkka


 045 609 0480

 levimotor@levimotor.fi