Rakennuspalvelut Kittilän Sirkasta

LeviMotor Oy Kittilän Sirkasta tarjoaa rakennuspalvelut avaimet käteen -periaatteella.


Teemme rakennustöitä pitkän kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla yksityisille kotitalouksille ja aliurakointina pääurakoitsijoille. Pääasiassa pystytämme PolarHouse-talotehtaan mökkejä.

Pyydä tarjous!

Valitse rakentamisen ammattilainen!

Yrityksemme on erinomainen valinta monesta syystä:


1. Vankka ammattitaito
Rakennamme uudiskohteet ja saneeraamme kunnostusta vaativat rakennukset vuosien mukanaan tuomalla ammattitaidolla. Meillä on kokemusta niin kokonaisten talonpystytysurakoiden hoitamisesta kuin lukuisista aliurakoinneista pääurakoitsijoille.

2. Laadukas työnjälki
Laadukas työnjälki saa meiltä jo aiemmin rakennuspalveluita tilanneet asiakkaat palaamaan yhä uudestaan luoksemme. Olemme työmme jäljestä ylpeitä ammattilaisia. Hoidamme myös sinun kohteesi niin, että voitte olla tyytyväisiä lopputulokseen.

3. Avaimet käteen -periaate
Voit jättää koko rakennusprojektin meidän osaaviin käsiimme. Pystytämme sinulle uudisrakennuksen tai saneeraamme kohteesi avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme siis kaiken suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn – aina sovitussa aikataulussa.

Polar House -mökkien pystytys

Haaveiletko piilopirtistä Kittilän rauhallisissa maisemissa? Haluatko korkealaatuisen hirsirakenteisen mökin tai huvilan? Me pystytämme sinulle PolarHouse-talovalmistajan mökit ja huvilat kokenein ottein! 


PolarHouse on lämpöhirsirakenteisten vapaa-ajankotien ja omakotitalojen suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin keskittynyt yritys. PolarHousen mallistosta löydät useita erilaisia vaihtoehtoja myös mökki- ja huvilarakentamiseen.

Avustamme sinua mökin tilauksessa ja järjestämme kaiken sen rakentamisesta viimeistelyyn saakka Kittilän Sirkassa.

Ota yhteyttä!

Rakennuspalvelut avaimet käteen -periaatteella

LeviMotor Oy hoitaa kaikenlaiset suuret ja pienet rakennustyöt vahvalla ammattitaidolla ja luotettavasti Kittilän Sirkasta. Saat meiltä kaikki rakennustyöt remonteista uudisrakentamiseen. Olemme keskittyneet ennen kaikkea PolarHousen laadukkaiden huviloiden ja mökkien pystyttämiseen avaimet käteen -periaatteella. 


Hoidamme kaiken mökkien ja talojen pohjatöistä kattoon asti. Teemme myös rakennuksen sisätyöt: maalaamme, tapetoimme, asennamme lattiat sekä rakennamme keittiöt ja märkätilat. 


Meiltä onnistuvat niin ulko- kuin sisäremontitkin saneerauskohteisiin.